Първоначално публикувано от kris11
Известие
Collapse
No announcement yet.
Непонятен отвор на двигателя
Collapse
X
-
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
-
Първоначално публикувано от hf hpeцелесъобразността на този отвор беше документирана на последната среща, но бат Вали явно е много зает днес(цел ден не си е включвал ицикюто), та да ни светне по въпросаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Досега от снимките във форума на двигателния отсек виждам надписа "Алфа Ромео" върху капака на свещите без окраска. Единствената алфа, на която съм виждал този надпис оцветен в червено е моята /алфа 155 1,7 8V ТС 93г.не съм го боядисвал сам де/. Значи ли това, че италианеца преди мен в Италия е знаел как да си поддържа колата в изрядно състояние или случайно се е съхранила така?
==============
ТЕМАТА Е ЗА ДУПКИ ПО ДВИГАТЕЛЯ!алфа ромео 155 1,7 ТС 8в
Comment
-
Първоначално публикувано от alfне просто го е тунинговал
на колегата костадин също е червен надписа но той собственокрачно го оцвети
отне ми два часа и бая нерви, ама мерака е голяма работаALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
А пък на моята цялата планка е боядисана в червено.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment